Yüklüyor…
Fermente gıdalar : Mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık /
Yazar: | Anlı, Ertan |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Şanlıbaba, Pınar (yazar) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2019.
|
Seri Bilgileri: | Nobel Yayın no ;
2325. Sağlık Bilimleri no ; 047. |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Fermentation processes engineering in the food industry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Endüstriyel mikrobiyoloji giriş /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Özel gıdalar /
Yazar:: Bilişli, Arsan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Vicdan hayat kurtarır! : gençler için yaşam kılavuzu /
Yazar:: Dizdar, Yavuz
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Streptococcus zooepidemicus ile hyaluronik asit üretiminde tatlı patates (Ipomoea batatas) ekstraktı ve üridin kullanımı/
Yazar:: Akın, Eda