Yüklüyor…
Profesyonel aşçılık /
Yazar: | Gisslen, Wayne |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Smith, J. Gerard (fotoğraflayan), Denizci, Elif (çeviri editörü) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2021.
|
Edisyon: | 8. basımdan çeviri |
Seri Bilgileri: | Nobel Yaşam Yayın no ;
94. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Pişirme yöntemleri /
Yazar:: Alsaffar, A. Aylin
Baskı/Yayın Bilgisi: (Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015) -
Ağız Tadıyla Kastamonu Mutfağı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Kastamonu Valiliği Yayınları, 2009) -
Bursa mutfağı /
Yazar:: Akkor, Muhammed Ömür
Baskı/Yayın Bilgisi: (Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, 2011.) -
Bursa Köylerinde yaşam kültürü : Bursa Köylerinde ekimden hasata, hasattan sofraya yemek ve mutfak kültürü - I /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2014.) -
Melceü't-tabbâhin = : Aşçıların sığınağı : (inceleme-metin-tıpkıbasım) /
Yazar:: Mehmed Kâmil
Baskı/Yayın Bilgisi: (Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı, 2015.)