Loading…
Profesyonel aşçılık /
Main Author: | Gisslen, Wayne |
---|---|
Other Authors: | Smith, J. Gerard (fotoğraflayan), Denizci, Elif (çeviri editörü) |
Format: | Book |
Language: | Turkish English |
Published: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2021.
|
Edition: | 8. basımdan çeviri |
Series: | Nobel Yaşam Yayın no ;
94. |
Subjects: | |
Online Access: | View in OPAC |
Similar Items
-
Pişirme yöntemleri /
by: Alsaffar, A. Aylin
Published: (2015) -
Ağız Tadıyla Kastamonu Mutfağı /
Published: (2009) -
Bursa mutfağı /
by: Akkor, Muhammed Ömür
Published: (2011) -
Bursa Köylerinde yaşam kültürü : Bursa Köylerinde ekimden hasata, hasattan sofraya yemek ve mutfak kültürü - I /
Published: (2014) -
Melceü't-tabbâhin = : Aşçıların sığınağı : (inceleme-metin-tıpkıbasım) /
by: Mehmed Kâmil
Published: (2015)