Loading…
Balıkçılık yöneticisinin el kitabı /
Other Authors: | Cochrane, Kevern L. (editör), Garcia, Serge M. (editör), Sarı, Mustafa (Prof. Dr.) (çeviri editörü) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2016.
|
Edition: | 2. basıdan çeviri |
Series: | Nobel Yayın no ;
1667. İşletme no ; 081. |
Subjects: |
Similar Items
-
Balık besleme ve yem teknolojisi I : (Balık besleme fizyolojisi ve biyokimyası) /
by: Hoşsu, Belgin
Published: (Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Yayınları, 2012.) -
Ağ yapım ve donam tekniği : (Balıkçılık II) /
by: Tokaç, Adnan
Published: (Ege Üniversitesi Basımevi, 2010.) -
Su ürünledeğer işleme teknolojisi /
by: Çaklı, Şükran
Published: (Ege Üniversitesi, 2010.) -
Balıkçılık I : (Av araçları ve avlanma yöntemleri) /
by: Hoşsucu, Hikmet
Published: (Ege Üniversitesi, 2009.) -
Tiroid el kitabı /
by: Kabalak, Taylan
Published: (Ege Üniversitesi, 2012.)