Fizyolojik işaretler yardımıyla kalp atışı tespiti ve uygulamaları - Korkmaz, Mustafa; Vatansever, Saffet; Bursa Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Ana Bilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2024)
Kaynakça :44-45 sayfa
Tez (Yüksel Lisans ) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2024
Kaynakça
Keywords: Videolarda sahtecilik; Analiz bölgesi