Loading…

Aspir küspesinden protein izolasyonu ve vegan kek üretiminde kullanımı /

Bu çalışma, yağı uzaklaştırılmış aspir tohumundan protein izolasyonu ve bu protein izolatının fiziko-kimyasal ve fonksiyonel özelliklerinin detaylı bir şekilde Araştırılması amaçlanmıştır. Protein izolatının yağ içeriği, protein miktarı, amino asit bileşimi, hidrofobisite, emülsiyon ve köpük oluştur...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Baştürk, Beyzanur
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Dündar, Ayşe Neslihan (terz danışmanı)
Format: Thesis
Language:Turkish
Subjects:

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: GIM YL B378 2024
Copy Tez