Loading…
Aspir küspesinden protein izolasyonu ve vegan kek üretiminde kullanımı /
Bu çalışma, yağı uzaklaştırılmış aspir tohumundan protein izolasyonu ve bu protein izolatının fiziko-kimyasal ve fonksiyonel özelliklerinin detaylı bir şekilde Araştırılması amaçlanmıştır. Protein izolatının yağ içeriği, protein miktarı, amino asit bileşimi, hidrofobisite, emülsiyon ve köpük oluştur...
Main Author: | Baştürk, Beyzanur |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Dündar, Ayşe Neslihan (terz danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3130 View in OPAC |
Similar Items
-
Yüksek basınç homojenizasyon işleminin mercimek protein izolatının ara yüzey reolojik özellikleri üzerine etkisi /
by: Parlak, Mahmud Ekrem -
Proteinler : bedenimizin yapıtaşları /
by: Polat, Ali -
Keşkül üretiminde haccp sistemi ve çevresel izleme programının (çip) uygulanması /
by: Onbaşı, Elif
Published: (2020) -
Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/
by: Uzuner, Kübra -
Gıdanın geleceği /
Published: (2023)