Yüklüyor…
Aspir küspesinden protein izolasyonu ve vegan kek üretiminde kullanımı /
Bu çalışma, yağı uzaklaştırılmış aspir tohumundan protein izolasyonu ve bu protein izolatının fiziko-kimyasal ve fonksiyonel özelliklerinin detaylı bir şekilde Araştırılması amaçlanmıştır. Protein izolatının yağ içeriği, protein miktarı, amino asit bileşimi, hidrofobisite, emülsiyon ve köpük oluştur...
Yazar: | Baştürk, Beyzanur |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dündar, Ayşe Neslihan (terz danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3130 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Yüksek basınç homojenizasyon işleminin mercimek protein izolatının ara yüzey reolojik özellikleri üzerine etkisi /
Yazar:: Parlak, Mahmud Ekrem -
Proteinler : bedenimizin yapıtaşları /
Yazar:: Polat, Ali -
Gıdanın geleceği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Gıda mühendisliğinde temel işlemler/
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir S.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Gıda mühendisliğinde temel işlemler/
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir S.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)