Yüklüyor…
Aspir küspesinden protein izolasyonu ve vegan kek üretiminde kullanımı /
Bu çalışma, yağı uzaklaştırılmış aspir tohumundan protein izolasyonu ve bu protein izolatının fiziko-kimyasal ve fonksiyonel özelliklerinin detaylı bir şekilde Araştırılması amaçlanmıştır. Protein izolatının yağ içeriği, protein miktarı, amino asit bileşimi, hidrofobisite, emülsiyon ve köpük oluştur...
| Yazar: | |
|---|---|
| Kurumsal yazarlar: | , |
| Diğer Yazarlar: | |
| Materyal Türü: | Tez |
| Dil: | Türkçe |
| Konular: | |
| Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3130 OPAC'ta görüntüle |
Internet
https://hdl.handle.net/20.500.12885/3130OPAC'ta görüntüle
Merkez Kütüphane
| Yer Numarası: |
TP 370 B378 2024
|
|---|---|
| Kopya Bilgisi | Tez |