Yüklüyor…

Kestaneli süt üretimi ve kestaneli sütün özelliklerinin araştırılması /

Kestane; ülkemizde özellikle kış aylarında sıklıkla tüketilen Türk mutfağının geleneksel tatları arasında yer alan bir meyvedir. Gerek besin içeriğinin zenginliği gerekse farklı şekillerde tüketimi seçeneği ile her dönem kolay tüketilebilmektedir. Süt kaliteli nitelikte besleyici bir içecek olmasına...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Erdoğan, Gaye İrem
Müşterek Yazar: Fen Bilimleri Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Dündar, Ayşe Neslihan (Tez Danışmanı.)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Baskı/Yayın Bilgisi: Bursa, 2019.
Konular:

Benzer Materyaller