Yüklüyor…
Kestaneli süt üretimi ve kestaneli sütün özelliklerinin araştırılması /
Kestane; ülkemizde özellikle kış aylarında sıklıkla tüketilen Türk mutfağının geleneksel tatları arasında yer alan bir meyvedir. Gerek besin içeriğinin zenginliği gerekse farklı şekillerde tüketimi seçeneği ile her dönem kolay tüketilebilmektedir. Süt kaliteli nitelikte besleyici bir içecek olmasına...
Yazar: | Erdoğan, Gaye İrem |
---|---|
Müşterek Yazar: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dündar, Ayşe Neslihan (Tez Danışmanı.) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2019.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Yara örtüsü uygulamaları için polilaktik asit/lavanta uçucu yağı esaslı biyoaktif nanoliflerin geliştirilmesi ve karakterizasyonu/
Yazar:: İsmaili, Dea
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Bursa ilinden elde edilen kestane balının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması /
Yazar:: Arda, Beyza
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022.) -
Benzotiyazol içeren schıff bazı türevlerinin sentezi, karakterizasyonu, antioksidan ve enzim aktivitelerinin incelenmesi/
Yazar:: Sevimli, Esra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
Yazar:: Taşın, Esra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Farklı kurutma yöntemlerinin siyah üzüm çekirdeği tozuyla zenginleştirilmiş eriştenin kalite özellikleri üzerine etkileri/
Yazar:: Topcu, İrem
Baskı/Yayın Bilgisi: (2024)