Loading…
Nanolipozom ile pıstacıa terebınthus L. yaprağı esktraktının enkapsülasyonu ve karakterizasyonu /
Bu çalışmanın amacı, sentezlenen nanolipozom yapıları içerisine Pistacia terebinthus bitkisinden elde edilen etanol ekstraktının enkapsüle edilmesinden sonra nanolipozomal formülasyonun antibakteriyal aktiviteye etkilerinin belirlenmesidir.
Main Author: | Yılmaz, Ali |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı, Fen Bilimleri Enstitüsü |
Other Authors: | Çağal, Münevver Müge (tez danışmanı.) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa,
2020.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ulva lactuca ekstraktinin lipozomal formülasyonunun antioksidan ve antibakteriyal özelliklerinin arştırılması/
by: Ak, Esra
Published: (2023) -
Menengiç bitki ekstresi takviyeli kitosan esaslı antibakteriyel kompozit film üretim ve karakterizasyonu/
by: Gümeci, Ali Kaan
Published: (2023) -
Melissa officinalis L. bitkisinin etanol ekstraktının nanolipozomal formülasyonunun antimikrobiyal ve sitotoksik etkilerinin değerlendirilmesi /
by: Nizam, Nagihan
Published: (2021.) -
Codıum sp. ekstraktının lipozomalformülasyonlarının antioksidan ve antibakteriyel özelliklerinin araştırılması/
by: Güven, Sena Pelin
Published: (2023) -
Mikroenkapsüle ve taze arı sütünün antimikrobiyal aktivitelerinin kıyaslanması ve muhafaza süresinin antimikrobiyal aktive üzerine etkisinin belirlenmesi /
by: Ordu, Neslihan
Published: (2019.)