Lazer kesim makineleri için özel şekilli boru ve profillerin görüntü işleme ile sınıflandırılması - Yahşi, Ahmet Muhammed (2021)
Bu tez çalışmasında endüstri koşulları dikkate alınarak geliştirilen uygulama ile özel şekilli boru-profillerin sınıflandırma işlemi gerçekleştirilmektedir.