Lazer kesim makineleri için özel şekilli boru ve profillerin görüntü işleme ile sınıflandırılması - Yahşi, Ahmet Muhammed; Yüce, Celalettin; Bursa Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Anabilim Dalı; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu tez çalışmasında endüstri koşulları dikkate alınarak geliştirilen uygulama ile özel şekilli boru-profillerin sınıflandırma işlemi gerçekleştirilmektedir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,2021
Kaynakça : 82-86 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Görüntü İşleme; Derin Öğrenme; Lazer Kesim