Karacabey Karadağı-Ova Korusu Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nın büyük memeli türleri ve alan kullanımları - İmamoğlu, Ahmet Furkan
Büyük memeli türlerin tespiti ve alan kullanımlarının belirlenmesi amacıyla yapılan bu çalışma birçok farklı ekosistemi barındıran ve 2005 yılında yaban hayatı geliştirme sahası statüsü verilen Bursa Karacabey Karadağı-Ovakorusu Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda yürütülmüştür.