Karacabey Karadağı-Ova Korusu Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nın büyük memeli türleri ve alan kullanımları - İmamoğlu, Ahmet Furkan; Gündoğdu, Ebubekir; Bursa Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Anabilimdalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2023)
Büyük memeli türlerin tespiti ve alan kullanımlarının belirlenmesi amacıyla yapılan bu çalışma birçok farklı ekosistemi barındıran ve 2005 yılında yaban hayatı geliştirme sahası statüsü verilen Bursa Karacabey Karadağı-Ovakorusu Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda yürütülmüştür.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2023
Kaynakça : 76-81 sayfa.
Keywords: Yaban hayatı; Habitat kullanımı