Yüklüyor…

Advanced Dairy Chemistry Volume 1B: Proteins: Applied Aspects /

The chemistry and physico-chemical properties of milk proteins are perhaps the largest and most rapidly evolving major areas in dairy chemistry. Advanced Dairy Chemistry-1B; Proteins: Applied Aspects covers the applied, technologically-focused chemical aspects of dairy proteins, the most commerciall...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Diğer Yazarlar: McSweeney, Paul L. H. (Editör), O'Mahony, James A. (Editör)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: New York, NY : Springer New York : 2016.
Imprint: Springer,
Edisyon:4th ed. 2016.
Konular:
Online Erişim:Full-text access

Internet

Full-text access

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode