Yüklüyor…

Fundamentals of Food Process Engineering

While continuing the tradition of expansive coverage, Fundamentals of Food Process Engineering, Fourth Edition, has been updated and revised. The new edition of this classic text emphasizes problem solving, including technological principles that form the basis for a process so that the process can...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Asıl Yazarlar: Toledo, Romeo T. (Yazar), Singh, Rakesh K. (Yazar), Kong, Fanbin (Yazar)
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Cham : Springer International Publishing : 2018.
Imprint: Springer,
Edisyon:4th ed. 2018.
Seri Bilgileri:Food Science Text Series,
Konular:
Online Erişim:Full-text access

Internet

Full-text access

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode