Yüklüyor…
Novel Foods in the European Union
This Brief describes in three concise chapters one of the newest 'hot topics' under EU Food Law and Policy: the new Regulation (EU) No 2015/2283 from the European Parliament and by the Council, November 25, 2015, on novel foods, applicable from January 2018. In this work, the Authors discu...
Asıl Yazarlar: | Pisanello, Daniele (Yazar), Caruso, Giorgia (Yazar) |
---|---|
Müşterek Yazar: | SpringerLink (Online service) |
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Cham :
Springer International Publishing : Imprint: Springer,
2018.
|
Edisyon: | 1st ed. 2018. |
Seri Bilgileri: | Chemistry of Foods,
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Lactic Acid in the Food Industry
Yazar:: Ameen, Sara M., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Thermal Treatments of Canned Foods
Yazar:: Montanari, Angela, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Chemistry and Food Safety in the EU The Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF) /
Yazar:: Parisi, Salvatore, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Chemistry and Hygiene of Food Gases
Yazar:: Laganà, Pasqualina, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Food Sharing Chemical Evaluation of Durable Foods /
Yazar:: Pellerito, Alessandra, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019)