Yüklüyor…

Biotechnology of Natural Products

This text comprehensively covers the analysis, enzymology, physiology and genetics of valuable natural products used in the food industry that are attractive targets for biotechnological production. The focus is on the recent advances made to achieve this goal. This unique work is the first book to...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Diğer Yazarlar: Schwab, Wilfried (Editör), Lange, Bernd Markus (Editör), Wüst, Matthias (Editör)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Cham : Springer International Publishing : Imprint: Springer, 2018.
Edisyon:1st ed. 2018.
Konular:
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Internet

Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode