Yüklüyor…
Springer Handbook of Odor
The Springer Handbook of Odor is the definitive guide to all aspects related to the study of smell and their impact on human life. For the first time, this handbook aligns the senso-chemo-analytical characterization of everyday smells encountered by mankind, with the elucidation of perceptual, hedon...
Müşterek Yazar: | SpringerLink (Online service) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Büttner, Andrea (Editör) |
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Cham :
Springer International Publishing : Imprint: Springer,
2017.
|
Edisyon: | 1st ed. 2017. |
Seri Bilgileri: | Springer Handbooks,
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Food Immunoassay
Yazar:: Xu, Chuanlai, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Lactic Acid in the Food Industry
Yazar:: Ameen, Sara M., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Thermal Treatments of Canned Foods
Yazar:: Montanari, Angela, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Toxins and Contaminants in Indian Food Products
Yazar:: Sharma, Ramesh Kumar, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Food Safety Basic Concepts, Recent Issues, and Future Challenges /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)