Soyut matematik - Arıkan, Ahmet (Palme Yayıncılık 708, 2013)
Kitap; Mantık, Kümeler, ispat Tekniklerinin Detaylı incelenmesi (isteğe Bağlı), Bağıntılar, Fonksiyonlar, Sayıların Yapılandırılması, Kümelerin Kardinaliteleri ve Kardinal Aritmetik bölümlerinden oluşmaktadır.