Ayrık matematik ve uygulamaları - Rosen, Kenneth H. (Palme yayıncılık ;, 2015)
Ayrık matemati kavramlarını ve tekniklerini açık şekilde sunarak ve göstererek, meteryali kesin ve okunabilir bir biçimde sunmaktı. Hedef genellikle kuşkucu olan öğrencilere, ayrık matematiğin yararlarını ve pratiğini göstemekti. Matematik alanında kanıtlanmış pedagojik teknikleri kullanarak esnek, kapsamlı bir eğitim aracı tasarlamaktı.