Ayrık matematik ve uygulamaları - Rosen, Kenneth H.; Akın, Ömer.; Özbayoğlu, Murat (Ankara: Palme yayıncılık, 2015)
Ayrık matemati kavramlarını ve tekniklerini açık şekilde sunarak ve göstererek, meteryali kesin ve okunabilir bir biçimde sunmaktı. Hedef genellikle kuşkucu olan öğrencilere, ayrık matematiğin yararlarını ve pratiğini göstemekti. Matematik alanında kanıtlanmış pedagojik teknikleri kullanarak esnek, kapsamlı bir eğitim aracı tasarlamaktı.
2
Keywords: Bilgisayar bilimi, -- matematik; Computer science, -- mathematics; Matematik; Mathematics