Programlamayı c ile öğreniyorum - Yorulmaz, Muhammet (Palme yayıncılık, 2016)
Bu kitap programlama derslerinin çok eğlenceli, sevilen dersler arasında yer alması gerektiği düşünülerek hazırlanmış, 20 yıllık tecrübenin ürünüdür. "Programlamayı C ile Öğreniyorum" da çizilen şekiller, örnekler ve örneklerin sırası, sınıf ortamında gözlemlediğimiz öğrenci tepkilerine göre oluşturulmuştur. Bu anlamda, hem öğrenci, hem de eğitimci arkadaşlara yol gösterilmeye çalışılmıştır.