Visual studio 2012 - Özdemir, Selçuk (Seçkin Yayıncılık. Teknik, 2013)
Birçok bilgisayar kullanıcısı ihtiyaçlara ve taleplere uygun yazılım geliştirmeyi istemektedir. Ancak, büyük bir hevesle bu işe başlamış olanların çoğu zor / karışık / zaman alıcı olduğunu gördüğü yazılım geliştirme işini maalesef bırakmıştır. İyi bir yazılımcının en önemli özelliği sabırlı olması ve bu işi severek yapmasıdır. Eğer yazılım işine ilk defa başlayacaksınız, kitabı adım adım takip etmeniz halinde konuları daha hızlı ve daha kolay öğrenebilirsiniz. Öğrendiğiniz konuları Visual Studio 2012 platformunda yazarak öğrendiklerinizi pekiştirebilir ve Visual Studio 2012'yi öğrenebilirsiniz. Kitap, konular C# .Net yazılım dili üzerinden anlatılmakta ve kitapta Windows uygulamalar, Asp .Net, HTML5, CSS3, ADO .Net, Web Servis, Registry, Active Directory, Ajax gibi bir çok konuya da yer verilmektedir.