Sonlu elemeanlar analizi : teori ve ANSYS ile uygulamalar - Moaveni, Saeed (Palme Yayıncılık: 982, 2015)
ANSYS'te yapılan versiyon değişiklikleri nedeniyle ve kitabın üçüncü baskısını kullanan öğretim üyeleri, öğrenciler ve uzman mühendislerin yapmış olduğu talepleri karşılamak için 15 Bölümden oluşan dördüncü baskıda birkaç yeni ek ve değişiklik yapılmıştır.