Windows server 2012 R2 : işletim sistemine genel bakış- MCSE sertifika sınavlarına temel hazırlık kılavuzu - Makbuloğlu, Serhad (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2014)
Yazar, Bilgi Teknolojileri sektöründe kurumsal firmalarda, pek çok farklı pozisyonlarda görev almış olup, aynı zamanda Türkiye'nin öncü kurumlarında Bireysel ve Kurumsal olarak Microsoft Sistem ürünlerinin eğitim ve danışmanlık hizmetini vermektedir. Microsoft Windows Server ürün ailesi hakkında yüzlerce makale, video, webcast ve sunumu bulunan yazar, ilk kitabı olan Windows Server 2012 R2'de işletim sisteminin kurulumundan, ileri seviye sunucu rollerinin yönetimine kadar ki bilgilerin tamamını bu kitap da uygulamalar ile detaylı olarak anlatmaktadır. Kitap, Windows Server 2012 R2'yi öğrenmek isteyen bütün okuyucu profiline hitap edebildiği gibi, Microsoft sertifikasyon programları hakkında ki doyurucu bilgilerden dolayı, Microsoft sınavlarına temel hazırlık kılavuzu olarak tercih edilebilir. Bu sayede doğru sınav sırası belirlenerek tüm dünya üzerinde geçerli olan sertifikasyonlara sahip olunmasında da rehber kaynak olarak kullanılabilir.
Dizin vardır.
2
Keywords: Bilgisayar işletim sistemleri, -- Windows Server 2012.; Windows server 2012 (Bilgisayar işletim sistemi).; Computer operating