Yazılımcılar için SQL Server 2008 R2 ve veritabanı programlama - Gözüdeli, Yaşar (Bilgisayar kitapları dizisi, 2011)
"Yaşar Gözüdeli, SQL 2008 için yazdığı bu kitapta veritabanına girişten başlayarak sorgulamalar, Optimizasyon, T-SQL ve CLR, XML desteği, ortak zamanlı çalışma, Coğrafi Tipler, harici sunucular ve Service Broker'lar ile çalışmalardan da bahseden, örneklerle zenginleştirilmiş, takibi kolay bir kaynak hazırlamış. Kitap, profesyonel çalışmalarımızda SQL Server 2008' den nasıl faydalanabileceğimizi akıcı ve kolay anlaşılabilir bir üslup ile anlatıyor. Kitabın ekinde veriler CD'de Video, PDF, Örnek Uygulamalar bulunmaktadır.