Kentsel tasarıma giriş - Ercoşkun, Özge Yalçıner; Tunçer, Mehmet (Gazi Kitabevi, 2016)
Kentsel Tasarım günümüzde, en yüksek düzeyde önemsenen, uygulama alanı ve koşullarının mutlak yaratılması gereken bir yaklaşımdır. Kentsel yerleşmelerde yaşam alanlarında kaynaşma, bütünleşme sevinci ve hoşluklar yaratacak bir "Yeni Şehircilik" anlayışının ürünüdür.