Üretim yönetimi - Tuzkaya, Umut Rıfat (Ankara: Palme Yayınevi, 2017)
Bu kitap , endüstri mühendisliği, işletme, sistem mühendisliği, makine mühendisliği, uluslararası ticeret ve lojistik yönetimi başta olmak üzere farklı bölümlerde eğitim görmekte olan lisans ve lisanüstü öğrencileri için kaynak kitap niteliğindedir.
2
Keywords: Production management; Üretim yönetimi