Kalkülüs Eksiksiz Bir Ders Cilt 2 - Öner, Tahsin (Ankara: Palme Yayıncılık, 2012)
Tüm dünyada yüksek öğrenimin her kurumunda okutulan eşsiz bir eserdir.
Dİzin var.
2
Keywords: Kalkülüs; Matematik -- analiz; Maths analitics