Her Yönüyle Fpgavevhdl - Sarıtaş, Engin (Palme Yayıncılık, 2013)
Kitabımızda FPGA ve VHDL ile ilgili temel teşkil edecek bilgileri okuyucularımızla paylaştık. Bir FPGA tasarımının başından sonuna kadar nasıl gerçekleştirileceğini "yaparak öğren" yaklaşımı ile ele aldık ve kolay anlaşılır bir dille birçok örnekle zenginleştirilmiş başlıklar altında basamak basamak anlattık.