NetBeans ve eclipse eşliğinde Java 8 - Yanık, Memik (Seçkin No, 2017)
Bu kitabın bütün içeriği temel programcılık bilgisi olanlar için ilk okumada anlaşılacak yalınlıktadır. Java programlama dili hakkında temel bilgileri sunmak amacıyla bu kitap hazırlanırken Java'nın 8.0 sürümü kullanıldı, IDE olarak hem NetBeans hem de Eclipse'ten yararlanıldı.