Sonlu matematik - Barnet, Raymond (Palme Yayınevi, 2017)
İşletme, İktisat, Yaşam Bilimleri ve Sosyal Bilimler için Sonlu Matematik kitabı lisede bir-iki yıl cebir veya dengi bir ders alan öğrencilere yönelik bir dönemlik sonlu matematik dersi için temel bir kitaptır. Kitabın en önemli özelliği öğrencilerin kolayca kavrayacağı bir kitap olmasıdır. Yazarlar bunu, kitabın sayfa tasarımı, sunumun interaktif yapısı ve tüm öğrencileri destekleyecek ve düşünmeye zorlayacak yönleriyle sağlamıştır