İşletme ve ekonomi öğrencileri için uygulamalı matematik - Kuruüzüm, Ayşe.; Çetin, Emre İpekçi (Ankara: Gazi Kitabevi, 2017)
Temel kavramlar, integral, matrisler gibi konuları içeren uygulamalı matematik.
Kaynakça ve dizin vardır.
2
Keywords: Commercial math; Tek değişkenli fonksiyonlar; Ticari matematik