Polimer kimyası - Saçak, Mehmet (Gazi Kitabevi, 2015)
Polimerler, günlük yaşantımızın her alanında yaygın olarak kullanılan plastikleri kauçuklar, lifler, boyalar, yapıştırıcılar türü malzemelerin üretiminde yararlanılan temel girdilerdir.