Polimer kimyası - Saçak, Mehmet (Ankara: Gazi Kitabevi, 2015)
Polimerler, günlük yaşantımızın her alanında yaygın olarak kullanılan plastikleri kauçuklar, lifler, boyalar, yapıştırıcılar türü malzemelerin üretiminde yararlanılan temel girdilerdir.
2
Keywords: Polimerler ve polimerizasyon; Polimerler