Sobolev Uzayları - Pişkin, Erhan (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2017)
Sobolev Uzayları, Rus matematikçi S.L. Sobolev (1908-1989) tarafından 1930'lu yıllarda tanımlanmıştır. Bu uzayların pek çok özelliği günümüze kadar matematikçiler tarafından incelenmiştir. Özellikle fen ve mühendislik gibi uygulamalı bilimlerde ortaya çıkmasıdır.
Kaynakça ve dizin vardır.
2
Keywords: Sobolev spaces; Sobolev uzayları