Mühendislik ekonomisinin temelleri - Torkul, Orhan; Selvi, İhsan Hakan (Ankara: Palme Yayıncılık, 2018)
Mühendislik Ekonomisinin Temelleri" isimli kitap, ABD başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde Mühendislik Fakültelerinde zorunlu veya seçmeli ders olarak okutulmakta olan Mühendislik Ekonomisi dersinin temel başvuru kaynağı olarak kullanılmaktadır.
2
Keywords: Ecomany; Ekonomi; Mühendislik bilimleri