Mikroelektroniğin Temelleri - Özerdem, Mehmet Siraç (Palme Yayıncılık, 2018)
Elinizde tuttuğunuz bu kitap, dünyanın birçok üniversitesinde Elektronik dersi için kaynak kitap olarak önerilmektedir ve Behzad Razavi'nin "Fundamentals of Microelectronics" kitabının 2. baskısından çeviridir.