Mikroelektroniğin Temelleri - Özerdem, Mehmet Siraç (Ankara: Palme Yayıncılık, 2018)
Elinizde tuttuğunuz bu kitap, dünyanın birçok üniversitesinde Elektronik dersi için kaynak kitap olarak önerilmektedir ve Behzad Razavi'nin "Fundamentals of Microelectronics" kitabının 2. baskısından çeviridir.
2
Keywords: Electrical and electronics; Elektrik-elektronik.; Mühendislik bilimleri