Bilgisayara giriş - Aydoğdu, Şeyhmus (Ankara: Pagem Yayıncılık, 2017)
Kitapta geçmişten günümüze bilgisayarların gelişimi, bilgisayar donanım ve yazılım kavramları, bilgisayar ağları, işletim sistemleri, İnternet, kelime işlemci programı, sunu hazırlama programı, hesap tablosu programı, veri tabanı programı ve Web teknolojilerini içeren 9 bölüm yer almaktadır. Kitap; ilk, orta ve yükseköğretim programlarında bilişim teknolojilerinin öğretilmesi, materyal geliştirme, sunum hazırlama, araştırma yapma ve yazma gibi birçok öğretim etkinliğinde bilişim teknolojilerinin kullanımına ilişkin bilgiler içermektedir. Bu kitap, "Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı" dersini alan öğrenciler, bilişim teknolojileri öğretmenleri ve bu alana ilgi duyan tüm bireyler için güncel ve yararlı bir kaynak olacaktır.
2
Keywords: Bilgisayara giriş; Introduction to computer