Project ile proje yönetimi ve planlama - İltir, Cenk (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2017)
Project ile Proje Yönetimi ve Planlama kitabının amacı, önemli proje yönetim kavramları ve proje yönetimi metodolojisi ile ilgili bilgiler verilirken dünyanın en popüler proje yönetimi programı olan Project'in gücünü kullanarak proje planı oluşturma ve izleme için özel yöntemler sunmaktadır. Ayrıca yeni başlayan kullanıcıların başlangıç ve orta seviyeleri aşarak ileri düzeye kısa zamanda pratik olarak ulaşması amaçlanmaktadır. Bu amaçla kitapta konular adım adım detaylı olarak anlatılmakta, örnek ve denemelerle öğrenilebilecek ve Project uygulamalarında kolaylıkla uygulanabilecek şekilde ele alınmaktadır.
2
Keywords: Mühendislik -- Proje yönetmi; Project management