Geo - yerbilim sözlüğü \ - İnan, Nurdan; Güney, Emrullah (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2018)
Güncellenmiş ve gözden geçirilmiş 2. baskısını yapan Geo-Yerbilim Sözlüğü; jeoloji ve coğrafya öncelikli olmak üzere jeofizik, jeodezi, maden gibi farklı disiplinlerdeki yerbilim çalışanları ve öğrencilerin yanında arkeoloji, paleoantropoloji, biyoloji, deniz bilimleri, su ürünleri, hidroloji, çevre, ziraat ve orman mühendisliği gibi arazi çalışanları ve meraklılarıyla, kültürel, eko ya da jeoturizm gezginleri için arazi çalışmaları sırasında kolay taşıyabilecekleri bir başvuru kaynağı olarak hazırlanmış olup, herbiri farklı bir öyküyü betimleyen doğa serüvenini daha kolay anlamlandırmada yerbilimlerinin ortak paydası olabilecek 2600 temel terim ve kavramı içermektedir.
2
Keywords: Fen Bilimleri; Science; Sözlükler