Sap S/4 hana lojistik süreçleri \ - Yüksel, Taner (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2018)
Alanındaki ilk ve tek Türkçe kitap olan bu eserde SAP S/4 HANA üzerinde kurgulanmış hayali bir şirkete ait satış, satınalma ve üretim süreçlerinin nasıl yürütüleceğini anlatılmıştır. SAP GUI üzerindeki işlem kodları yerine standart Fiori uygulamaları ile lojistik süreçler sistem üzerinde uçtan uca çevrilmiştir. Kitapta S/4 HANA ile gelen yenilikler ilgili SAP notuna referansta bulunarak etraflıca anlatılmıştır. Eski SAP sistemlerinden S/4 HANA'ya geçiş yapmak isteyen kurum çalışanlarından SAP'nin sadeleşme vizyonuna uygun bir şekilde bu dijital dönüşüm sırasında görev alacak danışmanlara kadar geniş bir aralıkta farklı niteliklere sahip uzmanlar bu kitaptan faydalanabilirler.
2
Keywords: Bilimsel uygulamalar; Mühendislik bilimleri; Scientific applications; Scientific applications