C# 7.0\ - Yanık, Memik (Seçkin Yayıncılık, 2018)
Yeni sürüme göre güncellemiş 7. Baskısını yapan bu kitapta 680 sayfa boyunca C# programlama dilinin 7.0 sürümü Visual Studio 2017 kullanılarak temelden anlatılmaktadır. Bu kitapta ileri düzey konular olsa bile bütün sayfalar ilk okumada anlaşılacak yalınlıktadır. Bu kitabı, C# ile uygulama geliştirmeye kendisini hazırlamak isteyenler için yazdık. Programcılık konusunda henüz yolun başında olan birisinin karşısına ileride çıkması muhtemel kavramlara yer verilmiştir.