Mühendislik istatistiği - Montgomery, Douglas C. (Palme Yayıncılık, 2017)
Mühendislik istatistiğinin tanımlayıcı istatistik, olasılık ve olasılık dağılımları, istatistiksel testler ve güven aralıkları, regrasyon modelleri kurma, deney tasarımı ve analizi ve istatistiksel süreç kontrol konuları da dahil tüm ana yönleri kapsanmaktadır.