Exploit Geliştirme 101 - Akyıldız, M. Alparslan (Ankara: Gazi Kitabevi, 2017)
Bu kitapta, temel Linux assembly ve exploit geliştirme ile alakalı konular anlatılmıştır. Güvenlik testleri siber güvenlik açısından büyük önem arz etmektedir. Hazır araçlar ve exploit kodlar kullanılarak güvenlik testleri gerçekleştirilmektedir. Kali Linux ve diğer pentest dağıtımları üzerinde halihazırda bir çok exploit bulunmasına rağmen üretken bir siber güvenlik anlayışı için exploit geliştirme ve uygulamaların tersine mühendislik testleri ile zafiyet analizinin yapılması çok önemli bir konudur.
2
Keywords: JavaScript (Bilgisayar program dili); Web siteleri -- Geliştirme; Web sites development