Minitab uygulamalı istatistik yöntemler - Erdem, İsmail (Seçkin Yayıncılık, 2017)
Kitap; İsmail Erdem'in uzun meslek yaşamı içinde North Carolina StateUniversity, North Carolina Central University, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Başkent Üniversitesinde Temel İstatistik, İstatistiğe Giriş, İstatistik Metotları, ... gib