Minitab uygulamalı istatistik yöntemler - Erdem, İsmail (Ankara: Seçkin Yayıncılık, 2017)
Kitap; İsmail Erdem'in uzun meslek yaşamı içinde North Carolina StateUniversity, North Carolina Central University, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Başkent Üniversitesinde Temel İstatistik, İstatistiğe Giriş, İstatistik Metotları, ... gib
Kaynakça vardır.
2
Keywords: İstatistik yöntemi; İstatistik yöntemi; Statistical method