Diferensiyel denklemler : teori teknik ve uygulamalı - Mısır, Adil0 (Ankara: Gazi Kitabevi, 2016)
Uygulamada sık karşılaşılan öncelikle birinci basamaktan adi difrensiyel denklemlerin analitik çözümlerini bulma metotlarını tanıtmak ve okuyucuyu bu metotlar yardımıyla denklemin çözümüne ulaştırmada ustalaştırmak için yeterli sayıda örneklere yer verilmiştir.
Kaynakça ve dizin vardır.
2
Keywords: Diferensiyel denklemler; Differential equations